Fredag - stallet och seg dag.

Tjena fan! Meheeee... Idag har det inte hänt ett skit, vaknade vid 9 och kunde inte somna om. Sprang till mamma och var där en stund, övningskörde till farmor och åt lite mat. Övningskörde ännu mer, körde till stallet och red min vackra svarta springare. Han var nog lite trött från dressyr träningen igår, ville inte göra som jag ville.. Han gick hur fint som helst i galoppen, traven var mer eller mindre en katastrof. Så satte inga större krav på honom!
Pappa har köpt ramar till mina bilder som ska få komma upp på väggen ikväll.

Johnny Cash

Mitt grymma linne, jag är så glad !

Photoshooooooooooooot and my day

Tjena, dålig uppdatering som vanligt. Jag har vart hos mamma ganska mycket vilket relaterar till att jag inte har tillgång till min egna dator.. Men nu är det långhelg och bara 3 skolveckor kvar innan sommarlovet, fick mitt jobbschema förut. Ganska chill, men ändå en del hard work!
Idag åkte jag upp till stallet vid 8 och tränade dressyr för Cayenne, tränade på skänkelvikning och det gick jätte bra. Mockade osv. hämtade upp Lisa på vägen hem och drog direkt till en marknad. Jag hittade mitt älskade Johnny Cash linne där. Så drog jag och Lisa ut på springtur, missade regnet precis. Hann knappt komma hem igen innan min bror ville att jag skulle följa med honom till Biltema, snäll syster som man är drog jag på mig vardagliga kläder och följde med! Så jag har inte hunnit vara hemma idag nästan, ska snart äta grillad lax MUMS !
Nu äntligen ska jag slänga upp bilderna från förra helgen också. Ska ta och sysselsätta mig själv med att skriva ut bilderna och även kolla på film ikväll!

förlååååååt

TJENA! Det var ju meningen jag skulle slänga in bilderna från frissen, men mobilkabeln är borta så det är lite svårt att lägga in dem.. Rebecca kom upp till stallet i lördags och tog lite kort på mig och min plupp.. Tänkte jag skulle skriva ut ett par och hänga på väggen i mitt nya rum. Påtal om mitt nya rum, bilder på rummet kommer upp till helgen. Bilderna som Rebecca tog kommer upp ikväll eller imorgon. När jag får tid!
Jag har fått tag på ett Glen Gordon schabrak + luva för en billig peng, hoppas på att få det innan helgen. Sitter och väntar på min andra lektion denna seeeeega måndag... Är så himla galet trött och sugen på pannkakor !!!
pusss

seeeeegt

Det är inte lätt att heta Elin idag, galet trött, fredag, sista lektionen, huvudvärk..
Ska slänga in bilderna från när jag frisserade mitt totto, har inte hittat kabeln till mobilen så har inte kunnat lägga in dem på datorn. De kommer in ikväll!
PUSS

Lördag - lat, magproblem och stallet..

Fyf*n vad lat jag har vart idag, men känner att jag behövde det verkligen. Plus att jag inte sköter min laktosintolerans, min mage hade facka't ur riktigt mycket och inte nog med det har jag haft världens äckligaste mensvärk.. Kände att jag fick ta mig i kragen och åka till stallet en stund, det får mig alltid att må bättre och det gjorde det denna gången också. Red ut en mysig skritt tur barbacka med Sanna.
Så kom jag hem och pappa lagar gomat till mig och farmor. Hon har vart lite deprimerad på sistone, kul att få prata med henne. Inte sett henne på 2 veckor nästan! Imorgon har jag morgonen i stallet, så ska slänga ut hästarna, frissa min häst (vilket är riktigt behövligt, slänger in före och efter bilder.) och så ska jag träna lite markarbete tänkte jag. Sem ska jag hem och inreda mitt nya rum, det kommer även upp bilder på det.
Hoppas ni har en go kväll, slänger in en bild från min vackra och nu ska jag slänga mig i sängen, godnatt.

Framtidsplaner med Bacardi osv.

Jag har ganska stora planer med mig och Bacardi. Nu när jag bestämt mig att satsa hel hjärtat på hästarna så känner jag att jag vill komma någonstans också.
- Min plan är att jag ska gå felfritt 1m på träning för att senare komma ut på minst en lokaltävling i år, min plan är också att inom en snar framtid köpa honom (då han bara är min foderhäst), få bukt med hans rädsla, transport träna, hitta ett sätt för mig att kunna jobba honom utan hjälptyglar etc.

Stora och höga mål att sträva efter!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ni som känner mig och har följt mig från början vet att jag och Bacardi har tagit oss igenom motgångar men även framgångar. För er som inte är nya läsare osv. Så kan jag ta det lite kort;
Jag och Bacardi började vår resa rent av en slump, då min förra foderhäst Bella Liza tyvärr fick en fraktur på bakbenet som inte gick att göra något åt. Så hon springer vacker som hon var på en bättre plats! Tillbaka till ämnet. Han kom importerad direkt från Lettland, mager och rädd för minsta lilla rörelse. Men det var något som fick mig att fastna för honom, han har otroligt vackra ögon och ett vackert litet ansikte. Rädslan för allt som rör på sig har inte ändrat sig så mycket, men är man lugn och inte hastar fram så är det inte några problem. Han har väldigt svårt för att så uppbunden i boxen och i stallgången, så jag får ställa honom i spolspiltan. Där känner han sig mest trygg och har uppsikt överallt. Hela resan har vart både upp och ner, fick igång honom någorlunda, löshoppade honom 1.30. Då blev han plötsligt halt och fick problem med ryggen så jag red tillfälligt en D-ponny, en helt underbar sådan. Gillar inte ponnyer så mycket, gick nästan direkt från b-ponny till storhäst. Så jag tror inte på det där "Ta vara på ponnytiden!".
Tillbaka till ämnet igen. (Spårar ur lite väl mycket)
Han blev bättre och vi började hoppa lite smått, tävlade pay and jump 60 cm och 70 cm. Han är grym, jag kunde inte kontrollera honom har jag förstått nu efteråt. Nu när man ligger på 90-1m, utvecklingen har gått sakta men framåt iallafall. Har kommit runt en bana 80 cm felfritt, precis börjat på att träna bana på 1m. Kom runt min första 1m bana för en vecka sen, jag tvekar lite väl mycket. Jag vet att han klarar det hur enkelt som helst, har hoppat 1.10 med marginal på enstaka hinder. Löshoppad 1.35 numera, har lite väl mycket hull men vad gör väl det!
PUSS

Unna sig gott käk!

Ensam hemma, trött och sliten. En mumsig tallrik med hamburgare, pommes och sparris sallad. Min fredag är räddad!

& inget blir direkt bättre med tiden.

All denna ångest efter proven får mig på så dåligt humör, trodde maten skulle pigga upp mig. Men man ska inte ha så höga förväntningar på Plusgymnasiets mat, det är en sak som är säker! Det vidrigaste jag någonsin smakat, det ligger på en nivå i närheten av bananer. Så vidrigt var det! Pastagratäng med kyckling, curry och ananas? o.O
Botar ångesten med lite musik i väntan på veckans sista lektion. Tycker ni ska kolla in dessa grymma killar, Braincoats. De går på min skola, de gör en cover på youngbloods låt Blame it on you, där även en av youngblood killarna går på min skola. Jag tycker detta är grymt gjort!
Vet inte om jag hinner blogga ikväll det har vart en jobbig månad och har inte haft så mycket att blogga om på det senaste. Men jag lägger in ett tidiställt inlägg till ikväll om mig och Bacardis framtid osv.
PUSSS

hemsk dag..

Haha, detta är och förblir nog den värsta skoldagen i mitt liv. Nationella muntliga i svenska direkt på morgonen och nu har jag precis haft matte prov. Jag har lust att slå till någon nu, ne vi nämner inga namn. Host min matte lärare host. URSÄKTA!
Ha det bra !

RSS 2.0