Robin Stjernberg's nya musikvideo

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, Robin Stjernberg kommer bli stor. Rösten får en att rysa häcken av sig. Ett bevis på det är hans nya låt "Scars", han släppte låten först sen för några dagar sen kom musikvideon till den. Jag ville bara gråta, texten, rösten och den musikvideon tillsammans var det bästa jag någonsin sett. Hade gråten i halsen och alla hår på min kropp stod rakt ut, jag ville bara skrika. Budskapet visades så himla bra i den videon. Det är vardagslivet, det är så det ser ut idag. Mitt i prick säger jag bara, värt ett klick!
 
 

Pluggtisdag

Detta får bli en pluggtisdag, har en del komplettering att göra. Jag behöver verkligen ta tag på mitt liv nu, jag glider runt på ett bananskal och tror att det löser sig ändå. Men jag har mina skäl till allt, hoppas verkligen det hjälper mig hitta tillbaka till MIG igen. Så jag kommer nog förmodligen sitta hela natten och plugga. 
 
Kram

Livet leker.

Jag mår verkligen toppen! Allt bara rullar på förutom skolan, den är jobbig och tråkig faktiskt. Trodde aldrig jag skulle tycka det. Men annars så har jag världens bästa pojkvän som älskar mig för den jag är, underbar familj, min underbara häst och mina underbara vänner. Så jag ska helt enkelt inte klaga egentligen. Inte skrivit här på så länge, det är helt enkelt så att jag lever livet till fullo. 

Puss och godnatt!!!

RSS 2.0