Honestly I just don't care...

Bloggen har hamnat väldigt i skymundan, det är verkligen inte meningen. Men jobbar som en galning, har en jobbig vecka kvar följt av en ganska soft vecka! 
Antar att det hänt en del sen jag var inne här senast, men jag tar det i ett senare inlägg där ni även äntligen får bilder från Falsterbo! Även en bild på dagens outfit..

Blir att sitta framför tvn för att se Robin Stjernberg äga Liseberg! Var så nära på att få biljetter dit, men nej istället hamnar man nere i göteborg utan något att göra, LYCKAD DAG! nej..... 

HA det GÖTT HAJ

GOD kväll/natt bloggen

Just nu för tillfället ligger jag och försöker sova, det går inte så himla bra. Har en söt sovande och snarkande tjej bredvid mig. Tanken är att vi ska ut och springa imorgon morra sen ev. åka in till uddevalla för lite fika mys. Hoppas vädret håller sig någorlunda bra, när jag är ledig och allt!
Kom precis på!!! Min pappa är bäst i hela världen, han fixade två biljetter till Barca-United den 8 augusti i ullevi. Det är helt galet, sjukt och så jävla bäst!!!!! SÅ NU MÅR MAN!
 

Hej och hoppp gummisnoppppP!

Ligger just nu i sängen och pratar skvaller med två fina vänner. Har inte bloggat på ett tag pga. att jag har jobbat otroligt mycket. 
Hör av mig senare 
KRAm

Jobbar

Sitter på jobbet, har precis haft lunch. Har vart hos mamma de senaste dagarna där av inga bilder från Falsterbo. Vi hörs senare


Jobbar

Sitter på jobbet, har precis haft lunch. Har vart hos mamma de senaste dagarna där av inga bilder från Falsterbo. Vi hörs senare


FALSTERBO

Förlåt för min dåliga uppdatering denna helgen, det berodde på bristen av kontaktuttag. Kunde inte ladda mobilen, så höll den för mesta delens avstängd. Men nu är jag iallafall påväg hem glad, arg och trött! Glad för att jag fick köpt massa saker till mitt hjärta där hemma, arg för att vi inte fick se sixbaren igår och inte Grand prix och trött är jag bara för att sova i tält inte är min grej + att tältet höll på att blåsa bort! Kommer lägga in massa bilder när jag kommer hem, är ledig imorgon från jobbet så de kommer upp under dagen. Nu har vi cirka 3 timmar hem + ett stopp på donken. Hörs senare


IMORGON BÄR DET IVÄG!

Äntligen är snart dagen här, sommarens höjdpunkt, alla hästmänniskors favorit vecka, jag pratar såklart om vårt kära Falsterbo, Falsterbo Horse Show. Som ligger i Sveriges vackraste landskap Skåneland, åh som jag längtat och nu är vi snart påväg. Imorgon klockan 5 åker jag och Bex mot Munkedal för att möta upp förväntansfulla flickor och på en buss där ifrån kl 6. Det kommer bli en hel del uppdatering har jag bestämt, om mitt batteri på mobilen vill hålla sig. Vi ska sova i tält i en hage 15 min från tävlingsanläggningen! 
Just nu håller jag på att ladda på låtar på en gammal MP3 för att inte slösa på mitt iphone batteri, ska snart fixa kameran också, den måste laddas!!!! Men annars är allt packat och klart tror jag, och hoppas jag. 
 

SÅ får snart dra mig till kos om jag ska orka upp imorgon! 
PYSS

Min lediga måndag

Åh, det har vart galet SKÖNT att vara ledig idag känner jag! 
Var uppe i stallet en sväng nu ikväll, skrittade lite i ridhuset. Red med graman, fick han riktigt låg, fin och mjuk. Efter ett tag släppte jag gramanen och fick honom att gå riktigt fint utan den. Skrittade med en massa lösgörande övningar, ska nog ta mig en sväng imorgon också. 

Espresso house!

Blev lite fika på espresso house, verkligen skönt att vara ledig känner jag nu! Ha ett bra liv, det har jag!


On my way to Uddevalla!

Äntligen fungerar min blogg.se app, den har krånglat som fan. Men nu så!! Sitter i busskuren och väntar på bussen. Ganska logiskt! Ska till Uddevalla och ta en fika med min fina vän! Hörs senare!


Feelings that come back, are feelings that never went away!

ÄNTLIGEN LITE LEDIGHET! En dag åtminstone, har jobbat sen i torsdags. Så imorgon (måndag) är tanken att jag ska försöka få lite brun färg på min bleka kropp. Ska även möta upp en kär och god vän! ev. åka till kusten! 
Tänkte sitta upp på min pölle imorgon, bara för att han inte ska tappa för mycket muskler under sommarbetet! 

En tanke som slagit mig många gånger är; 
KÄRLEK! Kommer och går? Alltid består? Tror jag är påväg att falla för en kille som jag redan haft känslor för innan, det var dock flera år sen. Förra gången var jag rädd för vad folk skulle tycka och tänka, denna gången är det bara KOMPLICERAT! 
 

Deep shit man, bye!

Massa jobb = MASSA PENGAR!!!!

Har jobbat mycket det senaste, men man ska ju inte klaga det är ju pengar att tjäna. Skulle egentligen vart ledig idag men fick hoppa in mellan 9 - 17, ska också jobba heeeela helgen. Dock börjar jag kl 14 på lördag, GANSKA skönt! 
Jag har iallafall precis kommit hem och fått mig lite mat i magen. Far min lagade fiskbullar till mig! Ska snart dra mig ner till stallet och min kamera skall även få följa med idag. Hästarna får stå inne på dagen pga. att alla klägg och skit flugor attackerar hästarna. Tycker det är synd nu när de är så fint väder. 
Bloggar ev. från stallet i mobilen. 
KRAM

RSS 2.0