Look in to my eyes, can you see the vibe inside?

Nu får jag skärpa mig, grymt dålig på att uppdatera har jag märkt. Sitter för tillfället på tåget till skolan och lyssnar på musik, oh älska tisdagsmornar. I söndags red jag och Bexus ut på gärdet, vi tog lite bilder som jag håller på att retuchera. Ljuset var ganska bra så det är inte så mycket jag behöver ändra. Bacardi tyckte det var grymt kul att få komma ut och det visade han bra med några bocksprång, haha.
Så himla skönt med en till dag i skolan och sen studiedag på torsdag, dock får man åka till skolan på fredagen.. Men jag har bestämt mig för att inte röra mig ur fläcken på tordagen. Till helgen ska vi köra lite löshoppning, ska försöka få bilder på detta om min kamera vill samarbeta. + att jag ska passa hundarna i helgen, forever alone girl. Ne men ska försöka få lite folk hem, hade ju vart skoj.
Vackra varelse, älskar dig..
Kärlek /E

You raise me up..

Har inte kunnat blogga för jag har helt enkelt behövt sova, ska faktiskt snart lägga mig nu för ska upp till stallet imorgon morra. Var även där i morse, hopptränade för Cayenne. Gick ganska bra faktiskt, är taggad inför alla hjärtans dag hoppet den 12 februari. Vi hoppade bana, inte så högt men det känns bra att verkligen vara igång. Imorgon tänkte jag ev. rida ut med Bexus, annars blir det avståns beräkning med bommar i ridhuset får se. Eftersom han är rätt duktig på att komma nära hur man än gör. Skickar med en liten film från idag, från mobilen så inte bästa kvalité. Han var väldigt pigg så tog en liten större förhållning på sista hindret där av det fula språnget.
Kärlek /E

ny header på g.

Håller på att fånga nya idéer för en ny header, tycker min är så enormt tråkig. Så ska spendera resten av denna torsdagen till detta.
Kärlek /E

Barcelona - Real Madrid 2/2.

Nu smäller det, match 2/2 i Copa del Rey. Hela det mäktiga matchen ser ni på tv4 sport här och nu!

Lek i fotostudion.

Haha, det ballade ur i fotostudion förut. Skulle använda ljus i olika vinklar, men det blev bara massa tramsbilder. Slänger in några bilder här, de är inte redigerade på något sätt. Ni får stå ut med att jag inte har något ögonsmink idag, jag försov mig så hann inte. Det är så osäriöst det kan bli, haha. På bilderna är det jag och Sofia klicka HÄR för att komma till hennes blogg.
Kärlek /E

Grattis Xavier Hernández Creus.

Idag fyller allas våran egen spelstyrare Xavier Hernández Creus känd som Xavi 32 år. Han är född 25 januari 1980, har funnits i laget sen han var 11år. Killen styr det mesta av hela spelet, ser lägen som ingen annan, han har en längd på ynka 170 cm och väger 68kg. Min stora idol och förbild!
Kärlek /E

just a ordinary tuesday..

Ja detta var ju en trevlig tisdag, alla har studiedag förutom min skola. Toppen tänker jag, eller? Ne men första lektionen matte, satan vad jag ogillar min nya mattelärare. Han lever kvar i lågstadietiden, citat från honom till Sanna "Varför busar ni inte mer?". Hjälp någon! Sen hade vi gympa, självklart hade vi vikarie som satt i ett annat rum och fikade. Det är riktigt bra tycker jag, jag menar man får så mycket gjort på en sån lektion.
Jag är så grymt sugen på att måla lite, så tänkte dra fram min ritplatta eller kanske papper. Älskar tisdagar egentligen, speciellt sticom-tisdagar på kanal5. TBBT är kär i Leonard, han är en sån geek så han blir sexig, mehehe..
Hör av mig senare ikväll!
Kärlek /E

Tidinställt inlägg.

Tror inte jag har så mycket tid att skriva idag så jag slänger in ett tidsinställt inlägg. Nu sitter jag i skolan och väntar på att lektionen ska börja, har haft "sovmorgon", dock inte för min del... Hatar att bo så långt bort, där bussförbindelserna är skit dåliga. Ikväll blir det en sväng till stallet, hoppning står på schemat.
Mh, som godis för ögonen. Joaquin Phoenix!
Kärlek /E

myser med min lilla muffins.

Tänkte bara slänga in ett inlägg så här innan jag somnar. Sitter i sängen har precis duschat och myser med min vuvve. Han tycker det är så kul med snön så nu är han helt slut. Imorgon är det skola igen, men får tänka positivt, det är en vecka närmare sportlovet, påsklovet och SOMMARLOVET!! Galet..
Kärlek /E

mot stallet..

Ska snart dra mig mot stallet och ta in pollarna, sen ska vi se om vi kommer ut och få galoppera i snön. Något jag saknat under vintern, jag menar vad är en vinter utan att få galoppera i snön? Hemsk! Ska se om jag tar med mig kameran ut så vi får bilder, beror också på hur fort det blir mörkt!
Har en känsla av att en viss herre kommer bocka som värsta galningen, haha..
En av få vinterbilder:
Kärlek /E

Statistiken går i taket.

Så himla kul med så många läsare. Redigerat bilder hela natten, ska sätta mig och göra resten till mina kära vänner. Tog kort på min söta lilla vuvve igår, min lilla muffins. Hope you like it.
Kärlek /E

Videon

Här kommer filmen äntligen. Döm mig inte det är min första film.
Kärlek /E

Bilderna

Har bara skummat igenom bilderna, det var mer bilder än vad jag trodde. Ska sätta mig och redigera filmerna från träningen efter jag lagt in detta. Just det, ni som vill ha era bilder, kan få dem i orginal hör bara av er.
Först en bild på mig och min plutt tagen av Bexus.
Bexus & Mynta.
Obbo & Kristall.
Erica & Astrid
Kärlek /E

Dressyrträning...

Rebecca tog inte så mycket kort på mig förut men hon filmade, så ska försöka få in filmerna till kvällen. Jag fotoade Rebecca och lite andra folk som tränade med henne. Så tänkte att jag även slänger in några av dem bilderna här på bloggen.
Dagens citat:
What are we supposed to do 
After all that we've been through 
When everything that felt so right is wrong 
Now that the love is gone ?

Miss you!
Kärlek /E

Gammal goding..

Satt och lyssnade på James Morrison, så hittade jag en gammal goding.

Dr. Pepper

Go fotbollsträning idag, sjukt skönt att komma ut på plastgräset fast det var ganska kallt och halt. Märks att det har vart uppehåll, känner mig helt ur form dock gick det ganska bra idag. Känns bra att äta en stor kvällsmat och veta att man verkligen förtjänar den. Imorgon är det dressyrträning kl. 10 i stallet, frågade världens bästa Bexus om hon kunde ta kort på mig, and guess what?! SHE SAID YES! Hoppas verkligen han går lika fint som i måndags, var helt salig. Allt klickade, inget hängande i tygeln eller hjälptygeln. TACK TILL KIROPRAKTORER!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Just nu sitter jag och dricker en välförtjänt Dr. Pepper och jag äter faktiskt ostbågar. Just det idag så hämtade pappa mig i skolan pga. att tåget inte kommer förrän två timmar efter vi slutat. Vi köpte nya plektrum, fick en klämma till gitarren, även en sladd så jag kan koppla till förstärkare. Åkte vidare till Torp där jag fick två par nya jeans då jag bara har ett par som passar. Men nu jäklar! Medans pappa var på systemet drog jag till Kicks och köpte lite av det nya sminket jag tänkt köpa ett tag. Blev en concealer och ett glittrande eyeliner från make up store, concealer- och ögonskuggs pensel. Grymt nöjd med mig själv idag faktiskt!
(Osminkad och halvblött fult uppsatt hår.)
Kärlek /E

piss trött..

Är riktigt trött, ska snart sova, göra mig en kopp te först. Just det jag blev så grymt nöjd med slingningen. Blev en ganska naturlig blond färg. Känner att jag måste köpa nytt smink nu, har ju inköpslista kvar. Det är bara pengarna som fattas. Behöver även nya byxor, pappa ska hämta mig i stan imorgon kan se om jag kan blinka till mig ett par nya jeans kanske.
Bilden är en ful överglad Elin, men puss på hårfärgen! (Dock dålig bild)
Kärlek /E

Slingar mig

Sitter med en ful rosa hätta och slingning på hög nivå. Hoppas att bli lyckat, annars måste jag åka till frisören och det kostar förjävla mycket pengar..
Bloggar från mobilen..
Kärlek /E


Hata mitt liv...

Åh ja, slutar en kvart efter mitt tåg åker på onsdagar, sen får jag vänta i nästan två timmar på det nästa. Just nu hatar jag att bo så långt från Uddevalla. Har påbörjat ett projektarbete om känslor. Man ska ta kort på känslor, jag valde LYCKA. Det är enkelt, tog det första som ploppade upp i huvudet. Svårt att gissa vad lycka för mig är.
Jag lovar att bilderna kommer upp här på bloggen, blir nog förmodligen om ca. 1-2 veckor.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Just det, tänkte jag skulle göra något liknande som Nicholai. "Lycka för mina läsare" , skriv med ev. bloggnamn jag skriver med det under bilderna. Bara att skicka in bilderna till min mejl, [email protected].
Tycker det är ett sätt att visa vad ni läsare tänker på när ni tänker lycka.
-Det här är lycka för mig.



Kärlek /E

Copa del rey - El Clásico

Ikväll får ni inte missa första omgången av El Clásico i Copa del rey.
FC Barcelona v.s Real Madrid, matchernas match. Spelas på Santiago Bernabeu, kl. 22.00 på TV4 Sport.
Att se El Clásico live är en stor dröm, tänk att sitta på Camp Nou och se världens bästa spelare bara latcha med bollen.
Kärlek /E

...

Roliga vänner jag har, den ena vaknar inte när man ringer och knackar som en galning på dörren. Den andra är sjuk, känner mig lite forever alone. Dessutom slutar man en kvart efter tåget åker så man får sitta och vänta på det andra tåget i nästan två timmar. Det är inte okej!
Kärlek /E

What is love?

Jag tar upp ämnet kärlek igen. Jag har svårt att binda mig till någon, länge sen jag kände kärlek. Helt enkelt är det väl så att jag är för blyg och känner för stunden "han tycker säkert jag är för töntig". Jag har dåligt självförtroende det har jag redan tagit upp här på bloggen. Jag vill ha någon att prata med, någon att trycka om så ovillkorligt. Men det är enligt mig ganska svårt när man är osäker. Funderar på ibland om det bara är jag som känner så, men när jag väl tänker lite längre så är det faktiskt inte så. Åh, det är så jävla svårt!
Jag ser på filmer, kolla min drömkille dyker upp och plötsligt blir livet så himla enkelt. Jag skulle säga att det blir tvärtom. Jag vill att mitt liv blir som en perfekt kärleksdrama.
Kram /E

Rolf-Göran Bengtsson <3

Helt sjukt, hade hjärtat i halsgropen, skriker rakt ut och tårarna bara rinner av glädje. Rolf-Göran Bengtsson ridsportens mästare, världsettan och nu vinnare av jerringpriset 2011. Min stora idol, the man, han har visat att man måste ge för att få. Det är helt sjukt hur tagen jag är just nu. Dessutom sjukt arg på folk som inte fattar att man är ett team, det är inte bara hästen som jobbar. Kemin måste vara rätt, teamwork, år av träning. Det går liksom inte att bara sätta sig på hästen och tro, nu ska vi hoppa 1.40 och vinna VM, jerringpris och blir rankad etta i världen. Skit på er helt enkelt!!
Kärlek på alla hästmänniskor, var stolta /E

ångest

Nu kom den där jobbiga söndagsångesten, det är ju skola igen imorgon.
Vart i stallet idag, hann med riktigt mycket. Mockade rasthagen och boxen, la upp hö, red och putsade. Allt det på lite mer en 3 timmar. Vet inte hur jag lyckades, har aldrig vart så snabb. Pluppen var väldigt pigg idag, men gick hyfsat i form, släppte honom efter ridpasset oj vad han spang. Grymt sugen på ett glas vatten så ska nog dra mig mot köket.
Kärlek /E

Nytt och fräscht.

Suttit ett tag och kollat på lite nytt smink, känner att jag behöver fräscha upp allt lite. Tror jag hittat det mesta jag vill ha och behöver. Förutom ögonskuggor, vill ha en hel sån palett. Hade för mig att de hade det på Kicks men tydligen inte, jaja får väl leta vidare. Nu tar alla mina julklappspengar slut, lite surt. Håller på att leta helgjobb, men kan säga att det inte är det lättaste.
Har mixtrat och tänkt lite på hur tatueringen ska sitta osv. Har inte hittat någon snygg font som jag tycker om direkt så tog bara någon för att visa ungefär hur jag vill ha den. Storleken är också bara i farten, det som såg snyggast ut direkt. Den kanske är lite för stor, jag vet inte. Men ska klura på detta. På bilden är fonten väldigt platt så det ser lite konstigt ut.
Kärlek /E

I won't let you go

Sjukt go dag i Färgelanda igår med Moa och Sanna, roligaste kvällen jag har vart med om på länge. Nu sitter jag och dricker en Dr. Pepper, inte helt fel. Sitter även och drömmer mig bort i mina drömmar om Barcelona. Försöker hitta en fin tatuering som man kan göra, är feting sugen. Men jag känner att det måste vara något som betyder något annars är det helt onödigt. Funderar på något om drömmar eller familjen. Jag har alltid velat ha något som symboliserar min storebror, han har alltid vart en sån förebild för mig. Om det blir det så skriver jag nog Storebror på skulderbladet. Får ta och fundera på det där tror jag.
Kärlek /E

Min dröm..

Jag har en stor dröm om att flytta till Barcelona. Det är nog världens vackraste stad. Jag var där i November 2010 och kollade på fotboll, jag blev kär i staden direkt. Jag har tyvärr inga egna bilder på min skoldator så ni får nöja er med google bilder. Förhoppningsvis ska vi komma dit i år. Jag har hört folk som flyttat dit från Sverige, de säger att det är de bästa de någonsin gjort. Det finns så mycket att se, vi såg långt i från allt när vi var där. Men vi bodde på den kända gatan La Rambla. På den gatan finns alla möjliga klädaffärer.
Vi hade H&M mitt i mot hotellet. Hotellet vi bodde på finns på bilden längst till vänster. 
Eftersom jag är så inne i Spanskfotboll passar den här standen mig så himla bra. Spanien i stor helhet är ett fotbollsland. Jag går ju media så när vi läste om tidningar i olika länder så valde jag Spanien. De har några få dagstidningar, men det folk köper i Spanien är sport-tidningar. Vi har även några duktiga ryttare från landet.
Det är stor del av sporten som drar mig till Barcelona. Det mäktigaste jag har vart med om är nog att sitta inne på CAMP NOU och se världens bästa lag spela.
Och man får ju inte glömma kusten & stranden. En helt underbar caramellfärgad sand med klarblått vatten och massa palmer. Vi satt och åt på en restaurang i Barcelona som låg precis vid vattnet, så himla mysigt. Dessutom var det nog den godaste maten jag ätit, ravioli med karameliserad lök sjukt gott.


Så finns det ju så himla mycket som vi missade. Ett exempel var ju den över hundra åriga kyrkan La Sagrada Família. Den började byggas år 1884 och tros vara klar 2026. Den är så enormt ful så den blir vacker på något vis. Kyrkan är hela 170 meter hög, så detta är något jag ska ta mig till nästa gång jag åker ner till Barcelona.
Just det, höll på att glömma Columbus monumentet som ligger i slutet av La rambla och i början på stranden. Den är också något så fruktansvärt hög. Så om man tappade bort sig så visste man att man kom rätt om man gick tillbaka till Columbus monumentet.
Det finns så mycket mer att göra där nere. Jag vill bara åka dit NUU typ.
Kärlek /E

BARCELONA - OSASUNA

Don't miss the match to night. Spanskacupen Barcelona FC vs. Osasuna FC tv4 sport kl 21.55.



hungrig

Är hungrig som aset, det var någon äcklig curry kyckling med ris. Inte direkt min grej. Hatar både kyckling, curry och ris. Fast jasmine ris är helt okej, men inte kornit skolris. Bläää.. Ska snart ha engelska nu vilket inte gör min dag bättre. Slänger med en liten skevbild.

Kärlek /E

Skola.

Sitter på tåget på väg till skolan, hade inget bättre för mig så jag tänkte att jag bloggar lite. Är så sjukt trött, tur att det är torsdag så man slutar tidigt och att det är fredag imorgon. Så jag klagar inte!
Ska ha muntlig redovisning idag om konststilen Barock, är grymt nervös. Kan det men hatar att stå framför klassen och prata.
Hör av mig senare, kärlek / E

Unnat mig

Sitter i skolan och väntar på att börja min sista lektion. Har precis unnat mig en chai latte på Lejas med små flickorna inte helt fel om jag får säga det själv. Det värsta är att jag är fast här i Uddevalla i hela två timmar efter vi slutar. Det gör mig sjukt arg.
Bjuder på en go bild från vintern 2010, det var tider!
Kärlek /E

Klar med läxan

Blev precis klar med läxan, skulle sätta ihop två bilder för att få dem att se realistiska ut. Blev faktiskt ganska nöjd. Jag är verkligen dö trött, så ska ta borsta tänderna och sen lägga mig ner och sova. Har inte så mycket mer att skriva.
Jo, red igår gick riktigt bra. Stretig häst som vanligt och en spänd hand och arm från mig gjorde att jag använde gramanen. Han gick så himla bra, då får man nästan en tår i ögat.
+
=
Kärlek /E

Dålig uppdatering

Skolan har börjar där av den dåliga uppdateringen. Har vart riktigt skönt att få komma till skolan, så man inte bara ligger och slöar på dagarna. För tillfället sitter jag på tåget på väg hem från skolan och dreglar över massa bilder på joaquin.. Jag menar kolla in ögongodiset.


Mätt och go

Nästan precis hemkommen från stallet och nu är jag även mätt och go. Pappa gjorde gulasch soppa riktigt mumsigt.
Tänkte jag skulle ta lite kort på min prick till hund, får se hur detta slutar. Bilderna kommer upp här så fort jag kommer hem till mamma imorgon. Har sån sjuk träningsvärk sen dressyren i torsdags och hoppningen fredags. Imorgon börjar fotbollsträningarna igen, underbart att få börja träna. Helt nytt lag, heter nu Svarteborg/Stångenäs/Lysekil, lite långt namn men helt okej.
Kärlek to you my readers /E

Stallet

Mobilbloggning. Är påväg till stallet nu, kan se om Bexus har lust och filma lite av rid passet sen. Här är min stalloutfit.

Kärlek /E


Rolf-Göran Bengtsson världsetta!!!!

Sätter mig vid köksbordet i morse och det första pappa säger är att "Bengtsson är världsetta!". Jag slog upp sportbladet och där stod det med stora bokstäver. Stolt häst tjej här, Roffe är en stor förebild för mig! Jag var mållös när han vann VM och ännu en gång har han gjort mig mållös.
Kärlek /E

Hoppträning

Hoppade bana idag. Ja haha, Bacardi var verkligen på jobbigt humör. Han var stretig och stark, men tycker det gick hyfsat ändå. Man kan ju inte mer än att älska honom. Han har ju problem med att komma i rätt låg form så Cayenne hoppade upp i slutet, då gick han hur fint som helst. Så jag fick sitta upp igen och testa, känslan var ju oslagbar. Just det, skrev inget igår, hann inte. Var på möte om tävlingsåret anmälde mig till att vara med i laget på bohuscupen. Nu håller jag bara tummarna att jag kommer med. Ska iallafall komma ut och tävla i år, det är ju ett av mina nyårslöften.

Dagens bild får snyggingen Joaquin stå för.
Kärlek /E

NI MISSAR VÄL INTE?!

FC BARCELONA - OSASUNA, 21.55 på TV4 SPORT eller CANAL+ FOTBOLL.
FÖR TILLFÄLLET 2-0 till BARCA i halvlek.

Hade satt ett tidinställt inlägg, men det verkade inte komma upp..
Därför förseningen.
Kärlek /E

Let me entertain you

Äntligen är den släppt, ROBINS SKIVA! Tok älskar hans version av let me entertain you. Hans röst går rakt igenom mig, saknar att se honom i rutan på fredagkvällarna. Saknar att se honom överhuvudtaget, känner mig som en desperat fjortis.
Men han har allt jag letar efter hos en kille, sexig som tusan dessutom är han skåning bara ett plus mehehe.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag har jag vart så duktig att jag städat mitt rum, jag ser golvet för första gången på någon månad. Så det var väl på tiden. Sen har det inte hänt så mycket mer idag, kollat på tv. Har ett grymt tråkigt liv. Men imorgon blir det ändring på det, då blir det upp hyffsat tidigt för träning i stallet. Bacardi fick vila idag så får se om han är pigg imorgon. Men han brukar uppföra sig.
Kärlek /E

Tisdag

Tråkig som jag är sitter jag hemma i ensamheten. Har kommit på en sak, jag hatar verkligen specsavers reklamen. Den när en kille sitter på bio och skriker 4 sek före alla andra, för att glasögonen ser 4 sek in i framtiden. Så sjukt störande.
Grymt tråkigt väder, inget stall idag! Var där igår, pussade och borstade lite på pluppen och plockade undan lite. Hoppas jag hittar på något ikväll, orkar inte sitta hemma. Fast måste se på premiären av TBBT.
Kärlek /E

Bushäst.

Efter nästan en veckas vila har något slagit slint i skallen på pollen. Igår när vi red ut och skulle fatta galopp så bara upp med bakbenen. Men jag satt bara och skrattade. Idag så red jag i ridhuset, helt omöjlig, stark och lätt i rumpan. Rolig häst det där.
Kärlek /E

Kroatien

Fick ett sms från mamma när jag var i stallet där det stod att resa till Kroatien är bokad. Så den 31 augusti sticker vi, det ska bli så fruktansvärt skönt. Har inte vart utomlands där man kan riktigt sola på flera år. Så jag är blek som snö. Så bara för mig att börja fixa bikini kroppen, mehehe.
Jag är orolig för dig, ta upp mobilen och svara om du läser det här.
Kärlek /E

1 januari 2012

Nytt år och nya möjligheter. Hade en grym kväll hos Lisa med Lisa igår, så mycket skratt! Tack tjejer ni räddade min kväll. Ska snart äta pommes med hamburgare. Helt okej mat så här första dagen på året. Men ikväll känner jag för att feta mig med en pizza, får se om mamma går med på det, mehehe.
Kul att vakna kl 14 idag, tror aldrig jag sovit så länge. Lite jobbigt det är snart mörkt igen ju.
Har en massa skuldkänslor från igår som bara vill ut!

Hann inte lägga in min outfit igår, så den kommer nu.
Leopard skjorta - Gina Tricot
Ear cuff - Glitter
Jeans (som inte syns) - Bikbok
kärlek /E

RSS 2.0