idol

Är så sjukt trött och arg på Bards kommentarer om Robin. Kan han bara inte behandla alla lika. Robin gjorde två helt perfekta nummer av Bohemian Rhapsody och Pride. Det blir så sjukt deprimerande att höra hans negativa kommentarer när alla andra får så bra kommentarer och "fingret".
Robin är perfekt för den han är, bara att inse.
kärlek.

tomorrow friday!!

Känns gott att det är fredag i morgon, har inte hunnit uppdatera bloggen. Då jag har haft mycket att göra, det blev markarbete med Bacardi i tisdags. Det gick så himla bra, som om allt släppte. Är grymt taggad på Lussehoppet den 11 december. Men en sak i taget så nästa tisdag är det hoppträning.
Har pluggat massa matte denna veckan pga att jag har matteprov imorgon. Så nu har jag pluggat till mannen av svenskrapp, Timbuktu. Han är ju skåning, det säger allt.
Så nu blir det The Big Bang Theory, lär väl somna till det.
pusssss med många SSSSS.

Sjuk..

Vaknade i morse och mådde jätte illa, så tänkte att det inte var någon idé att åka till skolan.
Igår så var jag med pappa inne i stan och åt farsdag middag på en thai restaurang, riktigt gott. Åt vårrullar till förrätt och friterad bläckfisk till varmrätt. Inte helt fel.
Ligger i soffan och myser med vovven..
pusss

Gitarr..

Glömde skriva det igår, men pappa hämtade mig inne i stan. För vi skulle åka och titta på en gitarr till mig. Önskar mig det i julklapp, vill inte sitta med hans gitarr hela tiden, vill ha min egen.
Jag fastnade för denna, en svart, stålsträngad gitarr, väldigt lätt spelad.
NU ÄR DET BARA ATT VÄNTA PÅ JUL!
pusss

Ligger i sänge...

Ligger i sängen och kollar massa skor och nyårsklänning. Har redan hittat mina drömskor, men klänningen har jag inte riktigt hittat ännu. Här är några skor jag verkligen vill ha, synd bara att jag inte har några pengar + att det snart i jul så får väl tänka på julklappar i första hand.
Jeffery Campell från Nelly.se - 1695:- lite väl dyrt.
skulle helst vilja ha svarta i läder, Nelly har inte dem tyvärr.
men de glittriga är riktigt söta kan man kanske ha på fest.
En riktigt snygg vardagssko! (enligt mig.)
skulle verkligen vilja ha ett par, just dessa par kostar
899:- på Eurosko.
Dessa maffiga skor finns också på Eurosko,
helt galet snygg och maffig klack. priset ligger på 699:-
Blev sjukt avundsjuk på min kompis när hon kom
med sånna skor.
pussssssss

IDOL?

Fjasko helt enkelt, hur kan idol juryn bara säga till Robin och Molly att de är tjocka. Seriöst det gör mig så fruktansvärt arg. Robin är helt perfekt enligt mig. Skulle inte velat att min kille skulle vilja vara spinkig, vem vill inte ha en stor kramgo nalle?! Nemen, asså lägg av.. Vem går och säger så, "För att kunna bli en stor stjärna kan man inte vara tjock." Galet, dör!
Nu vet jag ju faktiskt inte om det är sant men är det så! Så vill jag bara ge Robin en kram och säga precis tvärtom.
NU IDOL, Robin Stjernberg - Reach out, i'll be there.
puss

Dahlåkras Hero.

Hittade min gamla ponny Hero på en blogg, han står på någon ridskola nu. Åh, vad jag saknar den ponnyn. Hade bara hans hovar vart bättre så kunde vi kanske kommit någonstans, känner jag.
Har inga bilder på honom på denna datorn, men ni kan gå in på tjejen som la ut honom på sin blogg. HÄR!
pusss

R.I.P Hickstead.

Hela ridvärlden skakas när Hickstead framför våra ögon ramlar ihop och dör inne på arenan i Veronas, Italien. Själv blev jag så chockad så jag bara satt och skrek. Stirrade in i skärmen på datorn. Lider med Eric Lamaze, deras första Världscuptävling detta året och det slutade i tragedi.

– Alla mår jättedåligt över det som har hänt, säger Bengtsson.

puss

IDOL 2 DEC.

Nu äntligen är det spikat, IDOL i Göteborg den 2 december med Beccis. Har en enda önskan att få prata med Robin över en cola! haha, stora förväntningar. Det hade verkligen gjort min helg. Kärlek.

Nu blir det ett litet The Big Bang Theory maraton innan det blir sängen. Massa kärlek på Leonard, han är så fruktansvärt gullig. Sista dagen man får sova länge imorgon sen blir det tillbaka till skolan och verkligheten.
Kärlek på er.

TÄVLING


Tryck på bilden för att komma till bloggen.

Robin Stjernberg vs. Adam Lambert.

Tror inte jag är ensam om att tycka att Robin Stjernberg är grymt lik Adam Lambert. Båda två lika heta.
Men tycker faktiskt Robin tar hem priset där, han har grymt bra röst, snygg och han är skåning. Jag älskar skåningar, själv är jag ju från bohuslän, så jag pratar Sveriges tråkigaste och bonnigaste dialekt. tex. Hur säger vi bohuslänningar ko? Jo, Q.
Hur bonnigt är inte det? haha..
Skulle göra allt för att få umgås med den killen, snacka lite fotboll kanske, hahaha.

Just det pappa kom precis upp på mitt rum och frågade om jag ville åka och kolla på Frölunda - Modo ikväll, vem tackar nej till det?
puss

Lov och dålig upp..

Lov och dålig uppdatering, har helt enkelt inte haft den tiden. I måndags var jag på Nordby med mamma, mycket nya kläder, dessutom de efterlängtade john whitaker ridbyxor. I tisdags och idag har jag vart i stallet.
Mamma var med och tog lite kort, men självklart glömde jag kameran hemma hos henne. Just det har äntligen fått min klubbjacka med rätt namn denna gången, LYCKA!
Nu är det The big bang theory, snart GLEE och veckans höjdpunkt Grey's Anatomy.
pussss

RSS 2.0