Erica & Aiora

Lite bilder jag tog på Erica och Aiora i helgen. Enjoy!

Like a dream came true..

Som jag nämde på bloggen förra veckan så vann jag ju en träff med Robin. Det var helt magiskt, jag menar jag visste att han var snäll osv. Men att han var SÅ snäll och rar mot oss fans det är helt sjukt. Han ska ha all creed! Det är fortfarande inte verkligt för mig, har inte smält det än. Trodde att jag skulle flippa ur totalt, men blev så himla chockad när jag såg honom och fick en kram så jag kände mig ganska lugn. Killen är helt sjuk på allt de han gör, hans humor är bäst och han köttar så jävla hårt!

Bett talk..

Galet trött, har inte hunnit blogga på ett tag pga. skola, jobb och stallet. De tar upp så mycket av tiden att jag har fått lägga fotbollen åt sidan ett tag. Saknar det jätte mycket, men jag har inte tiden för tillfället.
Igår var jag i Munkedal med Lisa och Lisa, riktigt trevligt må jag säga. Dock kallt så in i röven, så idag mår jag väl sådär i min hals, hostar och har mig. Upp till stallet vid 7, allt strulade hela dagen. Förutom Bacardi, underbara häst. Kom hem vid 4 tiden, dö trött är jag just nu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bett talk.
Som jag nämnde över så var Bacardi helt underbar idag. Red ut på vägen medans Erica körde Mulle Smäck. Har tänkt länge på att testa ett rakt bett på honom eftersom han har en tendens att trycka upp nacken och vilket inte är bra för hans rygg. Han har ju pessoa, anledningen till det är helt enkelt att han blir för stark i vanligt tränsbett. Sen finns det ingen annan anledning, har alltid sån ångest varje gång jag rider honom med pessoat eftersom jag oftast får rida honom med hjälptygel och annat. De uppe på stallet påstår att det är så mycket fel på hans rygg, men varför kunde det inte vara fel bett? Låt mig sluta tjöta; HAN GICK HUR FINT SOM HELST!!! Jag började gråta, så mitt nästa köp får bli ett rakt bett till mitt hjärta. Det var som en sten flög från hjärtat, jag säger inte att det är bra nu men det kändes så himla bra.

robin stjernberg

Helt sjukt galet, är så jävla glad att jag är JAG just nu. Ska få träffa sveriges snygging och stolthet Robin Stjernberg med 24 andra. Tanken att bara få vinna gör ont i hela kroppen och jag vann. Jag får träffa honom i en lokal med 24 andra, galet sjukt underbart!!!!!! :D

PÅSKLOV - jobb, kalas osv.

Äntligen är det påsklov, hoppas att få kunna uppdatera lite bättre under veckan än vad jag gjort nu på senare dagar. Idag har jag faktiskt bara jobbat från 9-16 och nu kommer hela tjocka släkten på kalas till mig. Höll på med ny design till bloggen igår kväll, hoppas på att det kan se någorlunda snyggt ut framöver.
Kommer inte på något mer att skriva nu så hör av mig senare.

födelsedag och 80cm debut.

Jag är verkligen sämst på att uppdatera och det ursäktar jag för. Har vart ganska mycket det senaste i skola, jobbet och stallet. Har inte heller hunnit med att träna fotboll på nästan en månad, riktigt tråkigt. Men man får prioritera det som känns viktigast och just nu är skolan, jobbet och stallet det som står högst! Igår fyllde jag äntligen 17 eller ah äntligen och äntligen?! Inget speciellt, bara jobbigt och onödigt. Nu väntar min 18års dag och körkort om ett år, så jävla rätt. Fick massa fina saker, ska lägga in bilder imorgon tänkte jag. Min kväll igår spenderades med Erica och Lisa, det grillades och kollades på film. Grymt mysigt!
Och idag debuterade jag och Bacardi bana på 80cm, som han har utvecklats på så kort tid det är galet. För ca. en månad sen bedömde vi avstånden helt fel och han "dök" över hindren. Nu så flöt det på med perfekta luftiga språng, framhoppningen kändes helt underbar. Väl inne på banan kunde han vart lite piggare, han saktade gärna av till trav in i mellan. Men det slutade med en rosett och en glad tjej.
Dålig mobilbild, men ska lägga in bilderna på min dator ikväll, får nog upp dem imorgon.

RSS 2.0