Torsdag - skola, jobb osv.

Mjo, tjenare! Seg tjej, inte haft den stora lusten att blogga. Höll på att blogga i tisdagsmorgon, glömde helt bort tiden och missade tåget. Ja, i måndags var det mark- och hoppträning. Gick väldigt bra, vi börjar verkligen klicka när det gäller hoppningen. Räknade galoppsprång innan ett räcke, räcket låg på 1.05 i slutet av träningen. Mitt mål är att kunna hoppa 1.20 innan året är slut. Tänkte slänga ut en lista med alla mina mål ang. Bacardi och mig, även andra saker. Idag har jag jobbat som varje torsdag, känner verkligen att jag börjar få flow. Blir jobb imorgon och på lördag en stund. Ska försöka komma ut imorgon kväll med lite vänninor.
Enligt min pappa så får jag min lön redan imorgon, eftersom den 25 är på en lördag. Jag klagar inte alls, längtat efter första lönen, det första som ska införskaffas är ny skinnjacka. Sen får vi se, fyller ju faktiskt år nästa lördag den 31, haha känner mig knappast som 17år ..
På söndag och måndag är det hoppträning, Erica skulle nog filma/ta kort på söndag, det uppskattar jag! Så håll utkik under söndag kväll eller måndag :)

lördag - kalas, stallet & partyyyy

Seg uppdatering som vanligt, haha.. Well, har haft en del att göra.
Igår så var jag hos Lisa på tjejkväll, mysigt, gomat & goa människor. Åkte hem halv 9 i morse så har jag suttit framför min kära macbook sen dess. Idag känner jag att det blir hektiskt, det var meningen att jag skulle jobbat 8-12 idag. Kände verkligen inte att jag skulle hinna det så tog ledigt. Ska på kalas vid 1 till min systerdotter och systerson. Så ska man slänga på sig ridkläderna och dra till stallet, rida och sen ta in alla hästarna. Ohså hem duscha, byta om, sminka sig. Så kommer lite folk sen drar vi på lite partyy. Känns inte som jag kommer hinna allt, woopaawoopaa..

PHOTO A DAY CHALLENGE 2

Ska vara en bild på min frukost, dock hann jag inte äta något i morse. Därav ingen bild !
Nu ska jag skissa lite på en bild.. pusshejjjj

ROBIN STJERNBERG - ON MY MIND

FINALY, Robin Stjernbergs låt on my mind är ute nu !!

Photo a day challenge 1

Har vart lite seg på bloggen, men tänkte jag börjar med photo a day challenge.


you mad bro?

Så jävla arg är jag! Sverige har skickat Loreen till Azerbaijan, tycker Danny förtjänar den platsen. Det fanns så många som var mycket bättre, dead by april, David Lindgren, Molly och top cats. Nog om Sverige, tar och blir lite onormala istället.
Som sagt jag är inte mer än människa, precis som du! Hahaha

Lördag - morgonmys och fotbollscup.

Skönt att ÄNTLIGEN få sova ut lite grann, känner att det har vart lite sånt nu det senaste. Kvällen igår vad väldigt annorlunda men rolig och kall, tack tjejor ! Idag blir det damlagscup i Tanum, så kommer tydligen missa mello ikväll. Tråkigt men sant. Oj, det var galet lite jag skrev idag, sitter för tillfället och myser med min vuvve. Ska snart gå ner och äta lite mat. Det är typ 15 timmar sen jag åt senast, haha.
Jag är så sleten man bara kan bli, men jag är inte mer än mänsklig!

Inspiration

Har vart så dålig på att ta kort den senaste tiden, så såg jag denna hos denna tjejen.
Blev lite inspirerad av detta så tänkte jag skulle testa det också! :)

torsdag - laktos, shopping & mörkt rum

TJENNAAAA! ah fast ne.. eller?
Nemen seriöst, har sånna äckliga sura uppstötningar och har ont i magen. Får skylla mig själv som drack en chailatte förut. Jag börjar bli riktigt trött på att hela tiden behöva tänka på vad man får och inte får äta. Har iaf fått köpt mig nytt smink, nöjd! De hade inte de produkterna i affären så beställde på internet. Men köpte ny foundation, den nya FIT ME och en rouge. Förhoppningsvis ska jag inte behöva köpa smink på ett tag nu.
Imorgon är det FREDAG igen, galet hur fort veckorna går. Tiden överhuvudtaget går fort, satt och kollade på lite bloopers förut. Det var ljust i hela huset, DÅ! Men när jag tittade upp så var det kolsvart. Snacka om chock!
Min helg är fullproppad, som vanligt! Jobb imorgon efter skolan, på kvällen ska jag ev. till Munkedal. Lördag stallet och sen ev. fotbollscup och sen mellofinalen. Söndag ska jag försöka mig på att vara fotomodell med min polle.

Dagens Wanties


Nytt & fräscht.

Behöver mycket nytt smink, känner att allt mitt gamla faller isär. Ska dra till kicks imorgon, se om de har det jag vill ha annars får jag beställa på internet. Behöver utöver det nedan, rouge och en ny foundation.
*M.A.C - Prep. + primer puder.
Läste att den ska vara väldigt bra, håller länge och tar bort glansiga ytor. Helt genomskinlig passar alla hudtyper.
*Duo - Super liner.
Bästa eyelinern jag vet, har använt den länge. Den är svart och lätt att ta bort om misstag görs.
*M.A.C - prep.+primer lash
Primer till ögonfransarna för att stärka och ge en fylligare look.
* M.A.C - eye prep+primer
En primer till ögon makeup.

onsdag - kallt & blåsigt

Hallo i stugorna. FYY, precis när man börjar tro att våren är här så blir det iskallt ute, dessutom ska det snöa? I mars? Kommer ihåg förra året, då snöade det på min födelsedag 31 mars, vad händer med årstiderna? Ska inte klaga över denna onsdagen, kommer till skolan och har medieproduktion så helt plötsligt tar alla upp mobilerna och börjar flesa. Svenskan var inställd, så vi hade estetisk kommunikation istället så slutade vi 11.15. Drog en pizza snabbt med Moa och Sanna och sen iväg till 12 tåget. Så jag borde inte klaga egentligen! Var hemma 12.30 istället för 16.00, ganska gött!
Tog mina galna vuvvar på en liten promenad, se hur kul man kan ha med en isbit. HAHA

Bus i hagen

Bacardi fick en ny hagkompis i helgen, en jätte söt vit ponny som kallas Torsten, vet inte vad han heter egentligen. Så det blev lite bus, var tvungen att filma när jag stod och mockade rasthagen.

tisdag - galet trött & allmänt glad..

TJA VÄRLDEN! Igår var jag på hovfjället med skolan, så sov hos Moa på söndagen där av den dåliga uppdateringen. IGEN! Fick stå upp kl. 04.30 så idag är jag galet trött. Min tisdag har bestått av först jobb, sen skola och hem, så nu har jag och min mor suttit och kollat massa maffiga hästar på hastnet. Vi drömmer oss bort lite grann!
Mitt mobilabredband är slut på pengar så jag är tvungen att sitta på min mammas pc, riktigt ovant när man har använt mac de senaste halvåret. 
Tänkte jag skulle försöka få någon fotograf i helgen som vill ta kort på mig och min plupp. Är riktigt sugen på det! 
Kärlek /E

lördag - jobbet, stallet och mello

Hallon mina kära vännoooor!
Japp min klocka ringde kvart över 7 idag för att sen gå till jobbet vid 8. Jobbade till 12 sen åkte jag nästan direkt till stallet. Red ut idag och min kära vän Bexus körde Mulle, en söt shettis. Det var riktigt mysigt! Imorgon är det dressyrträning, tänkte inviga mitt nya schabrak. TOPPEN!
Snart är det mellooooo, andra chansen. Inte riktigt okej att Andreas är med där, tyckte helt klart att han skulle direkt till globen. Men får rösta gärnet ikväll!
HA DET MYSIG / E

ehfy...

Har precis ätit gomat, snart blir det lite bb och sen sovaaaaaa. Ska ju faktiskt jobba imorgon, men jag ska inte klaga. Jag är snart 17 och har ett jobb, det är ganska bra!
Fotbollträningen gick bra, förutom att jag "råkade" riva mig på ögonbrynet med min lååååånga tumnagel, så jag är alldeles röd och saknar hud där. Jag kan bara kalla mig själv jävla klant! FULT IMORGON NÄR MAN SKA SITTA I KASSAN! Concealer my best friend.

friday, friday, friday !

Har svenska pratar om "lekter", det är fredag och imorgon ska jag jobba 07.15-12.00, ye !
Pappa hämtar mig i skolan sen så drar jag nästan direkt till fotbollsträningen. Yepp, inga kommentarer om bilden, vi är inte som vi är !

Frågestund

svarar på alla frågor som ställs..


Presentation av min vuvve.

Ni får ursäkta mitt slitna utseende och dubbel hakan, HAHA ..



jobb, mat & sova.

Hemkommen från skolan och jobbet, nu blir det lite mat. Pappa är så snäll mot mig och gör lite fiskbullar. Ska bara hem till mamma och hämta lite kläder, smink, dator- och mobiladdaren. Min kära vän och fotograf har lagt ut ett par bilder från photoshooten i måndags, ta er en TITT. Ha det gött, videobloggen kommer upp ikväll!
Kärlek /E

torsdag - skulan

Är dålig på att uppdatera, ye I know ! Sitter i skolan nu iaf, har estetisk kommunikation. Oh vad gör vi, jo vi sitter och dubbar en jävla kalle anka film. Det finns inte bra ljud någonstans, blir så irriterad.
Det var någon Anonym som kommenterade att jag skulle presentera Brick i ett videoinlägg och det kanske jag kan göra. Får göra det senare ikväll för jag ska jobba en stund när jag kommer hem. Well, well !
Kärlek /E

RSS 2.0