Märkte en sak..

La märke till en sak, min förra rubrik passade inte alls till min text. Haha, men tanken var att jag skulle glida in på skolan. Jag saknar den faktiskt, lärarna och klart klasskompisar. (och snygga killar i korridorerna) Meheh.. 
Jag har iaf precis kommit hem från min saknade vän SOFIA, det var riktigt trevligt att få prata med den tjejen. Man tappar så himla mycket av varandra, usch! 


Imorgon ska jag till stallet relativt tidigt och sen ska jag ev. göra min comeback på fotbollsplanen. Haha, jag tränade igen för första gången igår på nästan ett halv år. Helt sjuk träningsvärk idag, vågar inte ens tänka på hur ont jag kommer ha imorgon. Det sägs ju alltid vara värre andra dagen! 
KRAM 

sakna skolan?

Min dag har vart relativt stress fri, det brukar inte mina dagar vara nu mera. Men jag åkte upp till stallet halv 10 för att vara med och hjälpa till på ett barnkalas. Det gick väldigt fort! Så plötsligt var klockan 1, sen satt jag i ridhuset och pratade med Alice och Ebba i mer än en timme. Tog in hästen, borstade av honom lite. Han fick vila idag! 
Nu ska jag och min fader göra tacos sen ska jag dra mig ner till Dingle och träffa en person som jag inte täffat på väldigt, väldigt länge! 
KRAM

Har klickat hem..

Har klickat hem ett par skor från Nelly rean. Håller tummar och tår på att de verkligen passar nu! 
Tyckte det var en ganska ball klack på dessa, hoppas de är lika balla i verkligheten. 

Mina köp



Benskydd - Equiguard jumpoff
Hanskar - CRW
Bett - Två delat, ägg-bett.
Grimma - Claridge House 

Flugpannband
Flugtäcke - Showmaster
Regntäcke - Thermo Master

Dagen

Idag har jag hunnit med en del, åkte till stallet vid halv 11 och red lite markarbete för Rebecca. (Film kommer lite senare ikväll.) Vi åkte direkt från stallet till en gammal lärare på min gamla skola för att hämta upp bal- och muck -skivor. (muck=niornas show.) Sen hann jag knappt hem och äta innan jag, moder och pappa Björn skulle åka till torp köpcentrum. Köpte lite basic grejer till min häst, det blev en del grejer till bra priser. Nu väntas bara FALSTERBO om 2 veckor, åh jag är så taggad.
Jag håller på att ladda in bilderna från vad jag köpte så de kommer upp på bloggen om en stund!
Kram

Jag är med och tävlar...

Jag är med och tävlar om ett fint och dyrt pris hos Nicholai Hollesen. Var med du också för att få lite spänning i det hela!

:D 
 

Videon från hoppträningen

 

Hööks fototävling

Mina söta läsare, om ni har den tiden och orken kan ni väl rösta på min bild i Hööks fototävling! 
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/4280/691473c6698753b087f3e34c2fef3639160b7904/ 

puss

Midsommar

Tjena, jag sitter för tillfället på mitt rum och ska snart göra i ordning mig för lite midsommarfirande. Jag har jobbat från halv 9 till kvart över 2 idag, stressigt må jag säga. Men pengarna kommer rulla in, något positivt! Halv 6 tar jag tåget till Uddevalla och möter upp Moa så drar vi oss till Färgelanda för lite grillning med gött folk! Bloggar ev. från mobilen ikväll/natt!

Verkligheten börjar komma ikapp mig.

Jag har inte riktigt fattat ännu att jag äger en häst, att jag äger Bacardi! Det är helt sjukt.. 

Igår så hopptränade jag för en av mina kompisar, det gick jätte bra. Han var verkligen skit pigg, men oj så kul han tyckte det var. Han bockade av lycka! Har aldrig sett honom så svettig, riktigt skönt att se. Så idag efter vi köpte honom så tog jag mig bara en liten promenad och myste lite grann! Härligt. Video kommer upp imorgon, nu ska jag gå till sängs! Imorgon så ska jag jobba från halv 9 till ev. 4, det beror på hur mycket folk som dyker upp. Sen drar jag mig till Färgelanda för lite midsommarfirande. Så imorgon ska Erica få den stora äran att ta hand om mitt hjärta! 

KRAM 

Det bästa som någonsin hänt mig..

Har inte kunnat blogga pga. att jag har vart hos min mamma = inget internet! 
Men iallafall, det som jag skrev i ett tidigare inlägg som kommer göra mitt bloggliv mycket enklare för att jag kommer ha något vettigt att skriva om, det tänkte jag nu avslöja. 


Det var så här att min ridlärare frågade mig förraförra söndagen om jag fortfarande var intresserad av att köpa Bacardi. Vilket jag såklart var, så jag fick ett erbjudande som jag aldrig trodde jag skulle få. Det var bara att försöka övertala mina föräldrar, mamma var överraskande lätt att övertala. Hon ÄLSKAR hästar och har alltid gjort, hon har alltid sagt att det är något speciellt med Bacardi. De är det verkligen! Iallafall, det ända som återstod var min far och med lite tveksamhet och övertalning från min sida så gick han med på det också. Så här står jag nästan en och en halv vecka senare som hästägare. Något jag trodde jag aldrig skulle bli! Det är overkligt, otroligt och underbart. Han är min, bara MIN. Jag har kunnat kalla honom "min" när han var min fodervärdshäst, men det är helt annorlunda nu, för han är MIN! Ni hästägare där ute vet precis vad jag pratar om och vilken känsla det är! 


stomach ache..

Ligger i min säng och tittar lite på tv, har inte orkat gå upp ännu har så himla ont i min mage. Jag ska strax åka till farmor och äta lite mat, kanske det underlättar lite. Efter det så ska jag åka till stallet!

Hörs senare!

Mina betyg

Är så sjukt nöjd över mina betyg i år! Inte ett ända E = G.
Fyra C = VG, två B = VG+ och två D = G+. Känner på mig att det bara kan bli bättre!

Frånvaro från min sida..

Jag ursäktar mig som tusen gånger innan från min frånvaro. Helt ärligt har jag inte haft lust att blogga för jag inte haft något vettigt att skriva. Men nu jäklar kommer det bli en massa bloggning pga. en speciell anledning, som jag kommer avslöja längre fram. 

 

Jag har precis som de allra flesta fått sommarlov, skönt! Dock har jag fått jobba de senaste 3 dagarna, idag var jag bla. först i stallet kl 8 - 9, hem käka sen börja jobba 10 - 18. Trött men känns gött när man vet vilka pengar man får i slutet på månaden! :) 

 

Den nya layouten kan man bara berömma blogg.se med, tokälskar den! 

Hörs senare!


LÖRRRchDAG

Tjena.
Var uppe och slängde ut hästarna i morse. Red mitt hjärta, vet inte vad som har flygit i honom han gick hur fint som helst. Fick träna lite på skänkelvikningar och galoppera på små volter där han ska få med sig bakdelen. Hästen är underbar, gahJh! Var hemma igen vid 12, drog på A-lagsmatch Herrar. Och nu är jag hemma, väntar på min pappa så vi kan åka till ica och köpa lite gott att äta i kväll.
Nu ska jag kolla på Walk The Line! PuSS

om & om igen.

Säger det om och om igen, förlåt för den hemska uppdateringen. Skolan och hästen tar upp ganska mycket av min tid. Just nu är jag dö förkyld, lust att bara sova faktiskt. Kolla på Walk The Line tror jag, länge sen nu!
Ja just det, i söndags 27 maj så hoppade jag 80 cm Clear Round med mitt hjärta. Han gick verkligen super, den känslan jag hade då vill jag gärna uppleva igen. Dock fick vi två nedslag, men jag ser verkligen att allt det var mitt egna fel men de sprången som han fick till både på framhoppningen och inne på banan! ÅH!
Mellan tvåan och trean så kändes det som han hade rätt galopp, men när jag ser på filmen så hade han fel, haha dumma häst! Tänkte slänga upp ett inlägg med en sak som stör mig på en tävling, ev. kanske videoblogg, med min vackra hesa stämma. Håll utkik!
OBS!! JAG VET INTE VARFÖR FILMEN INTE VILL FUNGERA!!!!!


RSS 2.0