playing a model

fick hoppa in och vara modell för Sanna idag, börjar känna mig ganska bekväm framför kameran också! Skriv gärna vad ni tycker. :)
Kärlek /E

jäkla rygg..

har inte hört av mig på ett tag, jag vet!
Mycket har hänt, lov hela veckan, i onsdags hoppade jag med Erica, kombination räcke in och oxer ut. Både jag och Bacardi bedömde avståndet åt helvete fel. Men snäll häst som jag har hoppar han ändå och jag ramlar av. Landade på ryggen, hade för jävla ont dagen efter. I torsdags var jag på GHS, jobbigt att gå där med ont i ryggen. Men det var kul och jag fick köpt mig en helt ny outfit, ORANGE! (bild kommer inom kort!) Och idag så red jag ut till ett ställe kallat krossbanan och jag satt på en häst som vilat två dagar med min rygg. Japp, jag fattar galopp han går hur fint som helst tills han utan förvarning gör ett jävla bocksprång och vad gör jag? Jo jag flyger av och landar med ryggen på en sten och slår i huvudet hårt i marken. Kan säga att det är jobbigt att gå just nu, huvudet bultar och ryggen gör så jävla ONT! Vill inte veta av morgondagen.
Just det i torsdags påväg till götet så får jag ett samtal från ICA att de är intresserade av att jag jobbar där, både helg och sommarjobb. Det var nästan en månad sen jag pratade med dem, så en glad tjej i all tragedi.
Kärlek /E

Fettisdagen - inte världens bästa dag.

Fettisdagen är inte så rolig när man är laktos, visst man kan göra en laktos semla. Men då behöver man en laktos bulle, laktos grädde osv. Inte billigt. Så jag gjorde muffins med vanilj, det kallar jag min egen fettisdag.
Woopa, imorgon ska jag till stallet, tänkte jag skulle träna lite på kombination, räcke in och oxer ut. Även ett rätt uppstående hinder med ev. plank och vattenmatta. Ska få någon att ev. filma och ta kort, så det kommer upp på bloggen under imorgon kväll.
Kärlek /E

Mitt första videoinlägg

Oh vilken söt stillbild..

 


Bacardi - långt inlägg.

Vet inte riktigt om jag har skrivit vem Bacardi är osv. Eftersom det är lov så har jag inget bättre för mig än att skriva om vår lilla resa tillsammans.
- Jo det var så här, jag red en häst på klubben som hette Bella Liza. Jag brukar inte falla för ston, men hon tog mitt hjärta med storm. Stor och kraftig lettiskt halvblod, fux med en stor vit bläs och vita strumpor. Tyvärr under sommarbetet 2010 så fick hon en fraktur på högerbak om jag inte minns fel. Klubben trodde de kunde fixa det så hon hade boxvila i flera månader. Klubben köpte in en reservhäst, alltså Bacardi, tillsvidare. Men jag märkte att hon kommer inte bli bättre. Tyckte synd om henne att hon bara fick stå och lida. Så de fick tyvärr avliva henne, det var inte lätt för mig att åka tillbaka till stallet. Min vackra flicka var borta.
- Bacardi kom till klubben någon månad innan Belliz togs bort. Kunde inte tänka mig någon annan häst än Belliz. När jag åkte upp till stallet för att kolla på Bacardi var jag självklart nervös. Hur är hästen? Hur ser han ut? Hur stor är han? Det gick runt i huvudet. Men när jag tittade in i den mörka boxen och får syn på en smal svartbrun krake som står och maler i sig hö. Hans revben syntes och han var allmänt fulsöt. Jag glömmer aldrig de ögonen de vackra ögonen som bara tittade på mig. Jag föll pladask för den lille kraken. Första bilden jag tog på honom, känner nästan inte igen honom.
Han kom importerad direkt från Lettland till Sverige, han är ett lettiskt halvblod (lättare typ) och trakehner född 2003. Hans föräldrar är okända, han är vackert svartbrun med vita små täcken.
- Vi började våran resa med många motgångar. Han var svår i formen, har gärna väldigt hög form. Han blev halt under 2 veckors tid till att börja med. Sen så visade sig att han hade något fel med ryggen så han var tvungen att få behandling för det. Vilket medförde VILA i nästan 3 månader. Red en söt fux d-ponny under tiden, Abel Von Schnabel. Jag började rida honom lätt igen, underbara häst. Han har fortfarande problem med formen, men gud det är mycket bättre än i början. Har nu vart med på två CR efter skadan, det har gått så himla bra. Känner att all den motgången var värd för att vänta på honom. Har löshoppat honom två gånger, första gången 1.30 andra gången 1.35 med marginal. Känns grymt!
- Fick reda på sist CR att jag kom med i laget i bohuscupen. Är så sjukt glad för det, klubben har aldrig haft med ett hästlag, de har alltid med ponnylag. Men inte i år! Allt känns så sjukt positivt. Vi har funderingar att ev. köpa hästen framöver.
Men Bacardi har ju också sina nackdelar; Han är rädd för saker i sin omgivning, han har som sagt svårt att komma i rätt form, dyker gärna när han hoppar, han är jäkligt envis (nästan stoig), han är duktig på att bedöma avstånd fel så han kommer oftast nära hur man än gör.
Men självklart alla positiva saker: Han gör sig grymt snygg på bild, hans ögon är så sjukt vackra, när han kommer i bra form känns han som en riktig dressyrhäst, han har kapacitet i hoppningen, han har personlighet som ingen annan.

Kärlek /E

Nattbloggning

Hallå världen.... ne!
Fastnade så i O.C, klockan bara sprang i väg. Så nu var klockan visst halv 4? Borde sova, men kan inte för jag är sjukt hungrig men jag orkar inte gå ner.. woopawoopa
kärlek /E

tjäna pengar?

Det finns så många bloggare nu för tiden, så varför inte tjäna pengar på det du skriver. Snabbt och enkelt bara ett klick bort..
Jag har faktiskt fått intäckter av det!
Kärlek /E

Mello...

I am so sick at MELODIFESTIVALEN... Hur dumma är svenska folket som röstar världens brunaste gubbe som pratar sig genom en låt om KÄRLEK?! och en refräng som en tjej sjunger, hallå?! wake up swedish people.. Skickar Andreas Johnson till andra chansen och svergies sol till finalen? Blir bara så arg när jag tänker på det! Från en sak till en annan, är världens Andreas freak, har vart det sen 2006. Fick träffa honom sommaren 2010, stod längst fram och tog kort. Plötsligt försvann han från kameran och så känner jag en hand på min axel. Då står han bredvid mig och sjunger, fick sån panik och började gråta! Han fick syn på det och kramade om mig. Hur gulligt är inte det! Min kompis tog kort på det, hittar den tyvärr inte för tillfället men ska fråga efter den. Här kommer några bilder från den dagen. Första bilden får mig att smälta. (tönt som jag är)
Kärlek /E

Oh där tog jag lov..

Sjukt seg dag i skolan, vi har haft två föreläsningar om Adobe Illustrator. Från 08.30 - 14.15.. Ja döm själv, det var jäkligt segt i slutet på dagen iaf. Det är bra att man märker när man kommer hem att man vill vara i Uddevalla för att lärarna möter eleverna i innebandy, wellwell! Ska snart dra på min första fotbollsträning sen cupen pga. min mage, ska bli skönt men jag slår vad om att det kommer bli dubbelt så jobbigt som skönt, mehehe..
Kärlek /E

skola

Har vart väldigt dålig på att uppdatera, men detta är pga. att jag har haft så ont i min mage. Tror ev. att det kan vara laktos. INTE okej! Jag älskar fet mjölk och grädde, dock finns det ju utan laktos och smakar nästan precis samma. Men ändå inte samma grej. Smöret är till viss del mycket godare. Nu sitter vi och dubbar en kalleanka film, lite segt vill bara hem. Är glad att jag slutar halv 2 idag så jag hinner med 2 tåget.
Kärlek /E

Klippning

Sovmorgon som vanligt på tisdagar, men stannade hemma idag för jag har sån jäkla magont. Mamma börjar fundera på om det är laktos eller gluten. Vilket jag inte hoppas det är ! Men iaf, hade klipptid vid 5 så har precis kommit hem. Sjukt nöjd, det blev en lite längre page. Skulle helt klart kunna klippa av 3-4 cm till, men tänkte att jag väntar lite kan ju faktiskt ångra mig.
Kärlek /E

Clear Round

Finns inte ord för hur stolt jag är över pluppen idag. Hoppade 70-70, felfri båda gångerna. Fortfarande målös så en film får tala för sig själv. (redigerade en film men den verkade inte vilja fungera)
Skriver mer imorgon, måste verkligen sova nu.
Kärlek /E

transformation..

Pillat lite med bloggen en stund nu, har faktiskt överträffat mig själv. Tycker den blev helt okej! Imorgon åker jag en sväng till stallet på förmiddagen tänkte träna på lite avståndsberäkning och sen på kvällen är det kalas för min kära far. På söndag ska jag och min kära häst hoppa CR, ska se till att få någon som filmar. Vet att det kommer några som ska ta kort iaf. Denna gången ska jag hoppa 70-70cm, har hört att rosetterna är röd/rosa pga. alla hjärtans dag, GULLIGT!

(bild sen förra CR..) Photographer: Alice Gustafsson
Kärlek /E

Nothing lasts forever..

Nu tycker jag att ni kan föra era tankar till denna tjejen, hennes gamla foderhäst gick bort här om dagen. En underbar svart/brun ponny, de var helt grymma tillsammans. De litade på varandra till 110%.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Inte lågt kvar till GHS, årets höjdpunkt. Så otroligt underbart att få komma dit och känna den arena lukten och alla nya hästgrejer på mässan, kan knappt bärga mig!
Kärlek /E

VISSTE NI..

..att jag har haft 7 hundar under hela min livstid, + 11 valpar.

..att jag ridit sen jag var 4 år men inte så seriöst förrän för ca två år sen.

..att jag är jätte blyg, men försöker skratta för att inte visa det.

..att jag har jätte lätt för att bli förälskad i någon, men det går över ganska fort.

..att jag skulle vilja jobba med handikappade.



- Sista kullen från 2010. Min vuvve närmast i bild till höger, blev hela 7 st söta vufflingar.
Saknar dem så mycket allihopa.

Studiofotografering

Vi har fått en uppgift om studiofotografering, vi ska inspereras av en bild (mode). Sen ska man försöka göra ganska lik bild. Alltså bara en inspertion! Jag har en tanke om att ha en rockig stil, stort linne, höga shorts och en gitarr. Jag ser det verkligen framför mig. Men hittar inte riktigt bilder som jag inspereras av, går ur tanken. Dock ska man skicka in en planering med bild, får se hur det går. Funderar på att gå upp och få bilden ur fågelperspektiv eller i en soffa. (Bilder nedan)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sjuk tjej här, min jävla magkatarr är tillbaka. Oh, ja vad jag hoppar och skuttar av glädje, pfft.. Brukar inte ha något sug alls för mat när jag har magkatarr men har haft sånt jävla sug på fish and chip's hela dagen. Sitter för tillfället och kollar på The Mentalist, grrrr Simon Baker *.* Får se om jag åker till skolan imorgon, vill verkigen inte missa mer skola. Åkte från skolan idag missade sista lektionen, + att jag var sjuk i måndags. Tycker inte om att vara hemma alls. Barcelona - Valencia kl. 21 på tv11, don't miss it!
Kärlek /E

Göteborgs horse show

Shopping lista på GHS:
- Boots
- Schabrak, blir oftast ett nytt varje år på GHS, så ett måste.
- Tävlings ridbyxor, tröja osv. inför tävlingsåret 2012.
- Nytt pannband, ev. ny nosgrimma & nytt bett.
- En fluffig padd
Blir säkert en massa mer utöver detta, men de är det som jag siktat in mig på i år.


Kärlek /E

HUVUDVÄRK

Sitter just nu i soffan och kollar på Ellen DeGeneres, sjukt sugen på smoothie. Så gick in och kollade på recept, fastnade för en avokado och melon smoothie. Mår grymt illa dock och huvudvärken bara dunkar mot skallbenet.
Tryck HÄR så kommer du till receptet.
Kärlek /E

från igår

Bild från igår som jag snodde av min goe vän Bexus.
Det vit/blåa laget blev 1:a. (mitt lag) Det ljusblå/svarta laget 3:a. GRYMMA TJEJER!
Kärlek /E

Tidigt inlägg

Var på cup i Munkedal igår, det gick grymt bra. Vi var två lag, det ena laget kom 3:a och mitt lag vann. Bra start på säsongen!
Just nu ligger jag i sängen, har grymt ont i mitt huvud. Så fick att bli hemma sittande idag. Känner mig alltid så himla dum när jag är hemma, vet inte varför. Men jag gillar inte att vara hemma när det är skola. Nåväl?
Kärlek /E


BEFORE I DIE


header.

Så trött på min gamla, så slängde ihop en jätte snabb. Ska fixa en riktigt vacker framöver när jag orkar lägga tid på det. Nu går ögonen i kors på mig, imorgon blir det upp kl halv 10 och sen iväg till stallet för löshoppning. Sitter för tillfället och lyssnar på världens bästa Robin. Känner för att lägga mig på kudden och bara somna. Imorgon kommer lite gött folk hem, vi ska käka tacos, snacka massa skit och kolla på the melodifestival eller ngt.
Kommentera gärna vad ni tycker om den nya headern. :)
Kärlek /E

How can we fall asleep at night? When something's clearly wrong.

Sitter och kollar på biggest loser sverige, tycker det är grymt bra att det programmet finns. Blir faktiskt glad för deras skull, det är som en andra chans för dem. De visar att man kan om man har viljan.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sjukt skönt att ha studiedag idag, har inte lyft ett finger på hela dagen. Bara degat i soffan och kollat på tv. Men imorgon är det skola och matteprov. Hoppas jag kan komma hem med två tåget om min lärare vill vara snäll mot mig.
Kärlek /E

är med och tävlar!

Jag är med och tävlar om dessa snygga vårkängor hos Alexandra Hollesen. <-- direkt länk till tävlingen.
Var med du också!

trist onsdagskväll..

SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? - jag tror det.
2. har du skolkat? - mehe, ja..
3. varmt eller kallt? - beror på, när man ska sova måste det vara kallt.
4. soligt eller regn? - soligt
5. fanta eller cola? - fanta
6. är du nyttig av dig? - nej, men försöker

OM MIG
1. vad heter du? - Elin Margaretha Andréasson
2. Vart bor du? - Hällevadsholm..
3. Hur många barn vill du ha?- herregud, ehm. tvillingar?
4. Vill du gifta dig? - vilket tjej vill inte?
5. Favorit tid på dagen? - precis när man kommit hem från skolan.
6. Humör just nu? - kluvet, lite deprimerad.
7. Sugen på just nu? - kokt korv med mos.
8. Hur lång är du? - 164 cm?
9. Har du någon sjukdom? - brist på hjärnceller..
10. Är dina föräldrar skilda? - japp
11. Hur svarar du i telefonen? - HEJ!

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? - nej, om inte hunden räknas.
2. Sjungit? - aalltid
3. Blivit kramad? - nej..
4. Känt dig fånig? - alla sekunder på dyngnet
5. Saknat någon? - självfallet.
6. Dansat galet? - ja, haha
7. klippt håret? - nej
8. Gråtit? - japp

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej
2. Har du en hund? - 3 faktiskt :)
3. sover du helst ensam eller med någon? - svårt val, med någon ofc.
4. Tror du på spöken? - nej
5. Är du mörkrädd? - ja fy.
6. Vad vill du ha just nu? - pojkvän
7. Är du nöjd med ditt rum? - nja, går väl att få bättre..
8. Gillar du skolan? - ibland.

KÄRLEK
1. Är du singel nu? - ja
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa, självklart.
3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande? - Ja..
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - ja
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - ohja
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - nej
7. Har du varit på en blind-date? - oh herregud, värsta jag vart med om..
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - ja..
9. Saknar du någon av dina ex? - lite.
10. Somnat gråtande pga kärleken? - ja
11. Brukar du tänka på dina ex? - lite.
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - alla, kärlekslåtar.

KOMPISAR
1. Har du nån bästa vän?- ...
2. Är du ofta med dina vänner? - nja, inte så ofta..
3. Vad brukar ni hitta på? - chilla..
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - herregud ja.
5. Vem vet mest om dig? - Simon, Sofia, ....

VAD
1. Åt du senast? - sesamknäckebröd med philadelphiaost.
2. Drack du senast? - kolsyratvatten
3. Har du på fötterna? - täcket
4. Lyssnar du på just nu - dånet av galna Barca fans på TV4 SPORT!
5. Gillar du mest hos dig själv? - vet inte.

Kärlek /E

All alone, Why alone?

Pratat med mamma om tatueringen, hon tyckte den var snygg så har nästan, nästan bestämt mig nu. Ska försöka hitta en text. Funderar på "min bror & jag, vi har kramats av samma mamma".
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Att höra ordet förlåt är stort, men är det stort nog? Jag känner tårarna svida i halsgropen och allt blir suddigt av mina tårar i ögonvrån. Jag minns hur dåligt jag mådde, hur ont allt gjorde bara tanken på dig och mig svider ännu. Jag menar, jag gjorde mig själv illa pga allt. Känner mig ensam hela tiden, vart tog alla vägen först försvann du och sen försvann alla en efter en. Jag önskar jag var liten igen så jag inte behövde tänka på alla jävla problem, det var så lätt när man var mindre.
Everyday I sit and ask myself
How did love slip away
Something whispers in my ear and says
You are not alone
For I am here with you
Though we're far apart
You're always in my heart
You are not alone


(gammal bild, Sanna cpar i bakgrunden..)
Kärlek /E

you don't need to save me, just need you to follow.

Sitter i skolan väntar på sista lektionen, börjat bli förkyld inte okej för fem öre. Jag är glad att vi har studiedag imorgon så jag kan få sova. Ett jävla tjöt om att sova, men behöver det verkligen.
Just det håller på med en uppsats/artikel om "killar i ridvärlden" och jag är en sån lycklig tjej så jag har fått tag på Nicholai. Så ska intervjua honom snart, det var det första som slog mig att jag direkt skulle prata med Nicholai och han sa ja. Kul som tusan!
Fick även reda på att jag kommer till GHS i år i alla fall, samma flickor som förra året, Bexus och Julia. En stor tumme upp på det. Vi fick biljetter till torsdagen så ska försöka hitta så jag även kan gå där på ev. fredag eller lördag också. Hade jag velat faktiskt, tänkt bo på hotell om jag hittar biljetter lite jobbigt att pendla från Göteborg och hem varje kväll. Dessutom är förbindelserna jätte dåliga på kvällen, så man kommer hem ganska tidigt, lite tråkigt.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Har kollat runt lite på tatueringar, då jag och min bror ska försöka göra det samtidigt. Tyckte detta var sjukt fint, kanske kan lägga in en text någonstans. Vill ju verkligen ha "Storebror".
Kärlek /E

RSS 2.0