Snart helg

hallon bloggen! eftersom blogg.se har skaffat en app så kan jag blogga från mobilen, det känns ju smidigt och bra. Just nu ligger jag i sängen och kollar på breaking news med Filip och Fredrik . Riktigt bra program, alltid gillat de två grabbarna, de gör så rolig tv.

PUSSEN.


dagen i bilder.

Lite bilderna från dagen.
Känns så underbart att få sätta igång hjärtat igen, från all motgång till framgång. Blir stallet imorgon också får se om jag kanske får med mig någon som knäpper några bilder även imorgon.
Kram

stallet.

har inte hunnit uppdatera sen förra veckan, har vart lite körit. Var på begravning i måndags, igår så var jag helt slut när jag kom hem från stallet. Nu har jag iaf precis duschat och lagt in bilderna från CR + att mamma fotade mig lite idag. Började trava Bacardi lite idag för första gången på 3 månader, känns såååå himla gott. Han har blivit en väldigt annorlunda häst att rida, mycket mjukare i munnen. Dock har han inte musklerna att riktigt orka gå i form länge, men det kom faktiskt tillfällen då han var riktigt fin. Men då stog mamma och tjötade, så det blev inte mycket kort ;)
Ska bara lägga över bilderna på Rebeccas USB sen ska jag ner och käka sallad och kolla på Barça. Tar med mig datorn ner så det kanske dyker upp någon bild från dagen.
pussenen

tillfälligt.

Har en ny tillfällig header som är lite snabbt gjord. Tänkte göra en liten höst header men det kan ta ett tag känner jag. Ska snart åka till Uddevalla och kolla på fotboll, ska även hämta kameran hos mamma och lägga in CR bilderna här på bloggen. Så håll koll nu under dagen/kvällen.
Kanske skulle börja med dagens outfit? Tror det inte kommer hålla i längden men vad tycker ni läsare?
pusssssen

gymmat

Skoldagen har gått ovanligt segt, ville bara hem!! Iaf när jag satt och väntade på tåget kom Jens och Albin, de frågade om jag ville med och gymma. Tänkte bara, OHJA det behövs verkligen, har blivit en sån godisråtta.
Sitter här och funderar på att ladda ner lite olika grejer till mitt photoshop, nya typsnitt och brushs. Men vi får se hur det blir med det, mina ögon börjar falla ihop känner jag. Imorgon blir det upp 7 för att åka till stallet och släppa ut hästarna. Ska skritta en tur på hjärtat, sen hem duscha för att senare på dagen åka till Uddevalla och kolla på fotboll. Och ännu senare på kvällen är det Barcelona mot Atletico Madrid. Som alltid är lika underbart att kolla på.
Pysslat lite i photoshop, ehm ja är inte jätte duktig ännu men här är en liten bild iaf.
Dessutom har jag en otroligt rolig grej att berätta..
älskar kommentarer, släng i väg en kommentar om vad ni skulle vilja se på bloggen eller bara allmäna frågor!
pussseen

hemmaaaa

Precis duschat och så. Åkte vägen om mamma förut och ni kan ju bara gissa vad som fanns i ett brev hemma.. *trummvirvel*... mitt efterlängtade TAGELARMBAND från den här tjejen. Hon gör galet vackra armband för en billig peng och snabb leverans. Skickade till henne i måndags, fick den idag. Det är värt att besöka hennes blogg.
(bilden är tagen med min iphone)
glömde systemisen hos mamma så det får bli en mindre charmig bild från iphonen.
Nu har jag mitt hjärta hos mig hela tiden, ett värt köp säger jag bara.

Matchen ska jag prata om också, sista seriematchen med bästa laget och vi vann med 4-1 helt underbart, nästa år blir vi farmalag till Stångenäs och damlag blir vi dessutom. Fick inte med mig kameran, men kan se om någon annan tog kort så jag kan kanske få sno någon bild och lägga upp här. Usch det finns så många underbara minnen med Svarteborg F94-95-96. Tänkte lägga in ett inlägg om hela våran resa med blod, svett, tårar och lycka SÅ mycket lycka. Btw, imorgon är det fredag och hinner som vanligt med 2 tåget hem så får en "tidig" helg. Ska till stallet på lördag morgon, det är klubbmästerskap i dressyr på klubben. Kan se om jag tar några bilder isf kommer de upp här.

pusssen

huvudvärk

har vart dålig med uppdateringen jag vet, men jag har varken haft den tiden eller orken. Det har bara vart stallet denna veckan är så slut i huvudet, huvudvärken bara matar på.
Denna dagen slutar med att vi ska spela våran sista seriematch för denna utomhus säsongen, lite tråkigt! Hoppas verkligen på vinst nu! Denna gången ska jag försöka få med mig kameran..
btw, idag har hela jävla sverige studiedag förutom på min skola, så medans alla har sovit länge idag så har jag vart i skolan. Känns väl sådär om jag får säga det själv.
pussssen

ROLF-GÖRAN BENGTSSON

Jag är så sjukt efter med min uppdatering!
Jag är så sjukt glad över att Roffe tog EM guld, första svenska EM guldet och han förtjänar det till hundra prosent. Men man får inte glömma våran Henrik Von Eckerman, han blev ju faktiskt 5:a. Malin Baryard Johnson blev 22:a.
Roffe & Ninja La Silla GHS 2011
kramhej

tisdag..

Sitter i Gallerian och väntar på att min lektion ska börja, som börjar 12.15 alltså 50 minuter kvar. Har äntligen fått sova ut så nu känner jag mig faktiskt rätt pigg för en gång skull.
Ikväll blir det upp till stallet och börja rida igång hjärtat mitt efter en lång period av vila, känns så himla gott att komma igång igen. Får se om Beccis skulle ta lite kort. Efter det så är det hopplektion eller markarbete, inte riktigt säker, har hoppat varje gång nu så.
Dessutom ska jag försöka få in bilderna sen Clear Rounden i söndags, men jag är seg med sånt!
Funderar på att ha en frågestund, vad tycker ni om det?
pussshej

Skolan..

Måndag och tillbaka till skolan. Har inte haft tillgång till dator på hela helgen, har vart hos Sofia. Sjukt kul dock är jag sjukt trött. Sitter och väntar på att sista lektionen kan börja så jag kan komma hem och få sova.
hör av mig senare

gårdagen

Glömde kameran hemma så det blev inga bilder på matchen. Ännu en gång är jag sur, matchen gick åt helvete. ledde med 1-0, så blev det 1-1 sen ledde vi med 2-1 sen blev det 2-2 oså kom det, 2-3, 2-4 & 2-5.
ÅH, känns som om ni får uppfattningen om att jag är sur hela tiden men så är det inte. Egentligen är jag en glad och sprallig tjej brukar inte vara såhär arg. Får skylla på skolan! ;)
ska tills Sofia ikväll och imorgon blir det middag med massa goa tjejer!
hör av mig när jag kommer hem!

kallttttt

Sitter i skolan har precis haft medier, samhäll & kommunikation. En riktigt rolig kurs. Slutar halv 2 idag så hinner med tidiga tåget hem skönt! Har match ikväll också, mot Kungshamn. Kan se om jag kan få någon att ta några bilder, hade det vart kul?
Ju just det, när jag var i Göteborg och kollade på fotboll så hade jag med mig min systemkamera. Så kommer vi fram så vi ska komma in, DÅ ska de kolla igenom väskorna så jag öppnade väskan där jag tryckt ner min kamera. Då säger han att jag inte får ta med mig min kamera in utan jag är tvungen att lägga den på stationen eller i bilen. Men jag åkte ju buss sa jag till honom. Han brydde sig inte, den jäveln. Så min pappa fick ringa 118800 för att få tag på busschaufförens nummer så vi fick gå tillbaka till bussen och lägga kameran där inne. Var så jävla arg.
+ att precis när andra halvlek började så kommer det in fyra män som enligt oss såg väldigt kriminella ut, de var beväpnade och hade någon konstig grej runt kroppen. Vi var jävligt rädda, fyfan.
nu börjar min lektion.
pusshej

västtrafik.

Jag säger bara jävla västtrafik helvete. Började ju sent igår så smsar Sofia att 7 tåget var inställt, så jag gick in på västtrafiks hemsida och kollade om det tåget jag skulle med var inställt. Det var den men det stod att det skulle komma ersättningsbuss. Så jag åkte dit, väntade och väntade OCH VÄNTADE! Satt där i 1 timme, men kom det någon buss?! NEJ!!
Sen gick det inga mer bussar eller tåg, så jag fick vara hemma från skolan igår, inte för att jag klagar men ändå! De kan väl ha lite vett i skallen eller?! Dessutom fick jag reda på idag att ersättningsbussarna inte stannar i Hällevadsholm, men varför skulle de inte stanna där. ÅH BLIR SÅ JÄVLA ARG!

"ska snart ha svenska sen lunch och efter det matte"
pusssss

GU SÅ TRÖTT

Är så fruktansvärt trött, kändes som att jag skulle somna i skolan idag, tur att jag har sovmorgon på tisdagar. Har inte gjort så mycket idag, fotbollsträningen blev inställd!
godnattt

On the road to Göteborg.

Hann inte blogga innan jag åkte till bussen så bloggar från mobilen istället. Sitter på bussen och lyssnar på lite musik. Får se om det blir några bilder, isf kommer de in på bloggen imorgon eller dylikt. Vi hörs kära blogg readers!

kom ihåg mig då

Är sjukt sugen på att åka på språkresa till Spanien, dock kan jag inte så mycket spanska men älskar språket. Man kan väl säkert prata engelska om det skulle faila sig. Vill bara inte åka själv så får väl tvinga med mig någon.
Har precis lagt min kamera på laddning inför matchen senare. Tänkte snart börja göra mig i ordning, måste duscha och diverse. Skriver ett inlägg innan jag sticker.
Pusss

dop

Herregud har inte hunnit med hälften som jag skulle gjort idag. Åkte hemifrån halv 1 och var inte hemma förrän 7. Men nu är Melker Oskar Julius döpt, sicken gullunge asså. Grattis Victor och Emma!
Just nu sitter jag och försöker samla mina tankar med lite musik. Alla mina tankar går till dig, kommer aldrig förstå vad som gått snett, men du finns alltid i mitt hjärta.
"En eligi för alla vägar vi inte vandrat än. För en tid som bara går och aldrig kommer igen." - Lars Winnerbäck



Nu blir det snart att slänga sig i sängen för att åka till stallet imorgon mörra sen mot GÖTLABORG VETLA DU!
hörs senare

hallon.

Livet rullar på, precis kommit hem från skolan så ska nog lägga mig i sängen och vila en stund innan matchen. Just det, har match i kväll igen. Mot Grohed/Ljungskile vi satsar verkligen på seger denna gången.
Imorgon blir det dop och stallet, om jag orkar på kvällen drar jag till Sofia. På söndag bär det av till Göteborg för att kolla på ÄNGLARNA mot Malmö FF med laget och pöjkarna.
Det kanske dyker upp en och en annan bild från både imorgon och söndag, så håll utkik!
bjuder på denna mindre charmiga bild!
pusss

ändrat.

ändrat om lite på bloggen, men nu orkar jag inte mer så jag tänkte bara säga GODNATT!!!

Abbe.

Ja, nu äntligen har jag fått tag på min kamerasladd och fått lagt in bilderna. De är tagna inomhus och ISO:n är ganska hög. Min kväll har vart väldigt lugn och nu ska jag bara skriva klart svenskan så sätter jag på Grey's Anatomy, helt okej!
JUST DET! Mina converse kom idag, de passade perfekt, nästan för stora, men helt underbara! :)
Fotograf: Rebecca De Santis klicka på namnet för att komma till hennes blogg.
krammm

gomorgon.

Kom hem ganska sent igår. Vi förlorade matchen men vi skulle lika gärna kunnat vinna för vi kämpade galet, men de ville helt enkelt inte in. Det blev 3-0, tror de hade toppat sitt lag till max.
Galet skönt att sluta så jag hinner med två tåget. Sen blir det att bara ta det lugnt på min enda lediga kväll denna veckan.
Har en lektion kvar & det är engelska, ehm ja inte helt min grej.
Vi hörs senare, pusssss

shit

Herregud vad jag uppdaterar, men onsdagen är en sån där jätte seg dag. Sitter och väntar på tåget nu som inte kommer förrän om 1 timme. Segt som bara den! Så ska jag skynda mig hem se om min farmor vill bjuda på lite mat kanske. Sen blir det tillbaka till Uddevalla för att spela fotbollsmatch mot Rössö! Får se hur det går.
Kommer hem ganska sent tror jag, så orkar nog inte uppdatera.
Kommer ju hem till pappa sen så kan se om jag hittar min kamera slaff så jag kan lägga in bilderna på mig och Abbe som jag lovade, phuuuu!
pussshej

trötttt.

Är väldigt trött idag, somnade lite på tåget. Då är jag trött, för jag kan inte somna när jag åker bil, buss och speciellt inte tåg.
Ridklubben är fan bäst, det finns möjlighet för oss att rida för Lennart Lindelöw, Douglas Lindelöws pappa. Fatta sjukt. Att en såppas duktig tränare kommer till oss. Tycker nästan det är värt 850:- inkl. manegehyra. 1.5 timme både lördag & söndag. Är sjukt sugen! Jag tror platserna går åt som smör i solsken och jag kan aldrig bestämma mig. Men det hade vart en sån sjukt rolig upplevelse. Douglas Lindelöws pappa, TÄNK BARA!!

pusssss

gomorgon

Internetet var knäppt igår så kunde inte blogga. Funderar starkt på att köpa ett mobilt bredband nu, har ni några tips på vilket? :)
Sitter iaf på tåget till skolan nu, slipar till min svenska berättelse. Börjar inte förrän 12.15 idag, gott som tusan. Jobbigt att man bor så långt ifrån uddevalla så man blir tvungen att ta 10.13 tåget...
Ridning ikväll, underbart helt enkelt! Hör kanske av mig påväg hem från skolan om det inte är för fullt i tåget.
Pussssss

länkning

tycker ni ska ta er en titt hos den här tjejen, hon gör armband av häst tagel. Jag och min kompis är sjukt sugna på att fixa ett armband av henne. För mer information, gå in på http://horsetail.blogg.se/!
ni får ursäkta mig för min dåliga länkning, faktiskt den första. :)
vill ni bli länkade? eller gästblogga kanske? skicka iväg en kommentar.
:D

tjenare

Orkade inte blogga igår kväll när jag kom hem, var helt slut! Somnade till och med på bion, då är tjejen trött. Iallafall, nu sitter jag i skolan, har precis haft engelska och ska snart ha Digitalt skapande, (Photoshop kunskap typ).
Fotbollsträning ikväll, får se om jag hinner på den. Har en svenska berättelse som måste bli klar till imorgon. Kommer ju inte hem förrän tio 5 och träningen börjar halv 6. Stressa!!!!
gud vad jag saknar FALSTERBO!!!!!!
pusssshaj!

hemmaaaa

Hemma efter en rolig kväll i Kungshamn med Sofia & Johanna. Imorgon blir det sova så länge jag kan, sen stallet vid 2, sen drar jag på bio med en kompis, som jag inte träffat på evigheter. Ska se på 'jag saknar dig', enligt vissa är den bra, enligt andra inte. Vi får helt enkelt se vad jag tycker.
tänkte ta med kameran till stallet imorgon, men vi får se hur det blir med den saken ska ju trotts allt till Uddevalla lite jobbigt att dra med sig den. Men om det blir det så ska Becciiis försöka ta lite kort på mig och Abbe för sista gången. galet tråkigt, kommer sakna ponnyn obeskrivligt.
puss&kram

ÄNTLIGENN!!

har äntligen hittat mina ljusblåa converse, har letat överallt men de har inte funnits i min storlek men nu hittade jag dem och beställde dem direkt så de kommer om 2-3 dagar. :D
nu ska jag dra mig mot stallet.
vi hörs när jag kommer hem.

lördag

fyyyy, latar mig i sängen med liten vovve. Väntar på att Becciiis ska måla klart sen drar vi oss till stallet. Inte riktigt säker på vad vi ska göra, tror det blir en uteritt. (Om vädret vill sig).
Imorgon startar en ny fodervärdsperiod, ganska tråkigt att inte ha Abbe, han kanske inte fångar intresset från början, men jag har börjat gilla den lilla krabaten. Men han ska ju snart åka så. Dessutom vill jag ju självklart ha tillbaka mitt hjärta igen, saknat honom som tusan. Han har precis börjat longeras igen, underbart!

pussssss,


ny header

Äntligen fixat ny header har ju äntligen fått ett bra program. Väldigt ny på det där med Photoshop, så den här får duga ett tag framöver. Ska verkligen bli seriös med bloggen och verkligen försöka blogga varje dag. Men det kan bli svårt eftersom internet hos mamma har svårt att ansluta. Jag har funderat på mobilt, då kan jag även blogga från tåget/bussen.
Förresten vad tycker ni om den nya headern, tips!?
Vi hörs imorgon måste nog sova nu. (02.20)

fredag

Underbart, det är redan fredag. Sitter på min sista lektion som slutar 13.25. Ikväll ska jag på kräftskiva hos Malin med mamma och Björn. Kan bli mycket trevligt och gott. :)
vi hörs senare.

RSS 2.0